​HISTORIE

  ​Thomas er født og opvokset i Herning området, hvor han også blev uddannet smed, dog manglede han lidt flere udfordringer og valgte derfor at køre lastbil. Han begyndte at køre lastbil i 1974, som 22 årig hvor han fragtede sand og grus rundt i hele Danmark, det fortsatte han med indtil den 1 april 1983 hvor han istedet gik selvstændig og startede med én lastbil, samtidig skiftede han til træ branchen hvor også det, blev fragtet rundt i Danmark.

  Den 1 oktober 1983 flyttede Thomas til Thy og her udviklede hans lille vognmandsfirma sig større og allerede omkring 1990 var der 7 lastbiler under Thomas Thomsen og som alle havde en chauffør tilkoblet.

  Siden den tid, er det ikke kun fragt af træ han har specialiseret sig inden for - Thomas er hurtig til at udvikle sig og følge med tiden. Dette betyder også at med tiden har han udviklet firmaet til at være en af de førende inden for mobilkraner som kan tage de helt tunge og høje løft, samt fragten af særtransport. De mange år har Thomas brugt på at udvikle sig og følge med de mange muligheder der konstant kommer på markedet. Derfor er et af de store mottoer her "kun fantasien sætter grænser, muligheder er der mange af"

  Medarbejderne er også i vigtig fokus hos Thomas Thomsen, detaljer og præcision er kun nogle af de kerne værdier man finde i firmaet og som bliver håndhævet på alle opgaver.

  I dag er der 10 lastbiler, 2 lastbil-kraner,  7 mobilkraner og 60 trailer hvor mange af dem har forskellige funktioner. Så står du og har et emne du gerne vil have flyttet, et hus eller højhus du gerne vil have monteret eller meget andet. Så tøv ikke med at kontakte os og hør hvad vi kan hjælpe dig med.

  Vi ser frem til at høre fra dig, men husk ingen sms'er - det gør vi ikke i.

Tilbud på transport og tunge løft i ind og udland.

Udfyld venligst nedenstående formular og vi kontakter dig for en snak om den bedste løsning til Jer. Tilbuddet er naturligvis gratis og uforpligtende.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Information:

Thomas Thomsen A/S​

CVR: 31501369

Adresse:

​Hundborgvej 198

7700 Thisted

Kontakt:

Tlf.: 97 91 19 40

E-mail: kran@th-thomsen.dk 

Vi har: ​

Lastbiler, mobilkraner og mange muligheder for særtransport.